Тернопіль Інформ

"З цим мені треба буде жити все життя": зірки шоу-бізнесу , які зламали людські долі

"З цим мені треба буде жити все життя": зірки шоу-бізнесу , які зламали людські долі
28865 ПЕРЕГЛЯДІВ

8 липня, центр Москви. На шаленій швидкості автомобіль Jeep Grand Cherokee, власником якого є російський актор Михайло Єфремов, виїжджає на зустрічну смугу. Зіткнення з фургоном Lada, а на наступний день смерть людини. В результаті численних травм кур'єр Сергій Захаров, який знаходився в фургоні, вмирає в лікарні. У загиблого залишається син Олександр.
Розпочинається розгляд Пресненським судом справи за статтею про порушення правил дорожнього руху в стані сп'яніння, що призвело до смерті людини з необережності.
Суд висуває низку правил дорожнього руху, які порушив актор: керування автомобілем у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, виїхав на зустрічну смугу та став причетним до загибелі людини.
Михайло Єфремов — заслужений російський актор у фільмах "Чапаєв і Порожнеча", "Люди-миші", "Лихо та й годі" та інших, ведучий "Жди меня".
У ході судового процесу Михайло Єфремов плаче на камеру, зачитує вірш на честь Сергія Захарова, але найважливіше — змінює часто свою думку з приводу участі в ДТП. Навіть час від часу не виключає, що взагалі не був у машині. Проте, 3 вересня актор визнає провину і зізнається, що скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинула людина.
8 вересня, російський актор з опущеною головою слухає вирок. Суддя засуджує актора на термін 8 років, враховуючи що той має малолітніх дітей та визнав свою провину.
Отак один день, одна подія змінює життя двох сімей: актора Михайла Єфремова та кур'єра Сергія Захарова. Смерть людей — це завжди трагедія для близьких та рідних. Аварії за участі зірок трапляються не часто, але створюють помітний резонанс у суспільстві. А особливо моторошно, коли під колесами зірок або за їхньої недбалості, яка може бути спричинена в результаті алкогольного чи наркотичного сп'яніння, помирає звичайна людина. Тож згадаймо хто ж ще з зірок створював дорожньо-транспортні пригоди.
Американський актор театру та кіно, режисер, співак, власник двох премій "Тоні" вчинив аварію в 1987 році. Трагедія сталася в Ірландії, де актор відпочивав. Не вивчивши всі правила водіння в іншій країні, Бродерік виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем. На місці ДТП померла мати та донька з іншої машини, Бродерік обійшовся невеликими подряпинами , зламаною ногою та штрафом, який оплатив рідним загиблих. Цікаво, що саме в цей день відбувалася прем'єра фільму "Вихідний день Ферріса Б'юлера" за участі актора Меттью Бродеріка.
Кейтлін Дженнер(раніше Брюс Дженнер) - американська зірка, з червня 2015 року трансгендер, потрапила в аварію у 2015 році. Це трапилося в Малібу. В автомобіль Кейтлін врізався інший, яким керувала жінка. Остання порушила правила дорожнього руху — виїхала на червоне світло. В результаті жінка загинула, п'ятеро інших людей, які знаходилися в цьому автомобілі, обійшлися невеликими травмами. А от Дженнер звинуватили у смерті жінки, справа по цій ДТП тривала три роки. У 2018 році за звинуваченням та перевищенням швидкості, суд призначив зірці вирок: виплата родині загиблої восьми ста тисяч доларів.
Композитор Костянтин Меладзе збив людину у грудні 2012 року. Трагедія сталася на трасі Київ-Обухів. До приїзду поліції та швидкої допомоги він надавав першу допомогу, однак жінка померла. Для композитора це була велика трагедія, на місяць він впав у жахливу депресію. Суд визнав Костянтина Меладзе не винним, оскільки місце, де переходила жінка, не освітлюється. Тож інцидент стався з необережності. Наразі композитор допомагає матеріально дітям жінки до досягнення повноліття.
Ребекка Гейхард — актриса фільмів "Вторгнення" і "Крик-2" збила на смерть 9-річного хлопчика-мексиканця. Той перебігав дорогу в недозволеному місці, повертаючись зі школи додому. За словами свідків, всі водії зупинялися хлопцю, а от Ребекка, яка розмовляла мобільним телефоном, не натиснула гальма.
Актрису засудили до трьох років випробувального терміну, штрафу в три тисячі доларів та виправних робіт. Хоч і Ребекка не визнавала себе винною, родичам матеріально допомагала. За її словами, з цією трагедією її треба буде жити все життя.
Леонід Якубович — ведучий програми "Поле чудес". Під колеса його автомобіля 2001 року потрапив 30-річний чоловік, який був п'яний. Він вискочив з автобуса, посковзнувся і вдарився скронею об авто Якубовича. Той вчасно зупинився, але зіткнення було неминуче. Через декілька днів чоловік помер в лікарні. В результаті слідства, яке тривало рік, Леоніда Якубовича виправдали.
Дорожньо-транспортні пригоди стають результатом людських життів, зламаних долей. Зірок шоу-бізнесу засуджують до ув'язнення або вони змушені виплачувати штрафи. Однак, не зважаючи на статус, всі несуть кримінальну відповідальність за Законом країни. Проте життя людей уже не повертаються.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео