Тернопіль Інформ

АКТИВАТОР РОСТУ PROVEOSTAR - ЛІДЕР АГРАРНОГО РИНКУ УКРАЇНИ!

372580 ПЕРЕГЛЯДІВ

В інформаційному агентстві Україна Інформ, у передачі «Інвестиції в Україну» відбулося обговорення на тему «Як впливає сільське господарство на економічний стан у країні».

Ми дослідили ціни на ринках та у супермаркетах на овочі та фрукти та дізнались справжню думку українців. На сьогоднішній день вони не взмозі забезпечити себе продуктами харчування через занадто високі ціни при мізерній  пенсії-2000 гривень (це 70 євро). У країнах Європейського Союзу, даючи кредитні транші і вимагаючи збільшення тарифів мабуть не розуміють що пенсія 2000 це сума не у євро, а у гривні… це всього 70 ЄВРО!

 Україна-це аграрна країна тому збільшення врожаю, зменшення цін на овочі та фрукти - це життєво необхідно для наших громадян у першу чергу для пенсіонерів та малозабезпечених сімей. Збільшення врожаю-це мільярди гривень у державний бюджет та покращення економіки в країні.

Один із шляхів для збільшення врожаю - це застосування активатору росту. Ми ознайомились з інформацією про 20 компаній, які займаються активаторами росту та зупинилися на словацькій компанії ENVIVIA, продукт PROVEOSTAR, застосування якого збільшує врожай на 20 %.

У чому полягає різниця між активатором росту та звичайним добривом? Для цього ми зробили онлайн-включення власника словацької компанії «ENVIVIA».

Думка аграрного експерта з приводу покращення сільського господарства в Україні, кандидата с-г. Наук, виконавчого директора Міжнародної асоціації гречки Сергія Громового:

«Ми йдемо екстенсивним шляхом, використовуємо технології, які погіршують екологічний та агроценозний стан наших ґрунтів. Застосовуючи більше сучасних сортів та технологій, ми можемо збільшити продуктивність агрокультур. Словацька компанія ENVIVIA розробила унікальний продукт, який дозволяє зберегти родючість ґрунту.

Наприклад, в результаті використання цього препарату, у процесі обробки, врожай картоплі з одного гектару збільшився на 2,5 тони, сої на тону, а ріпаку та соняшника майже на тону.»

Ми зафіксували за допомогою відео обробку сої та гречки для того, щоб навесні  повернутися та зафіксувати , яка  буде прибавка врожаю,  в наслідок застосування активатора росту PROVEOSTAR.

 Багаторічний досвід фермерів показав, що недостатньо просто додавати поживні компоненти, наносячи їх на лист.  Також необхідно одночасно стимулювати поглинання поживних речовин із ґрунту і підтримувати здоров'я рослин.  Все це потрібно робити в реальних складних агротехнічних умовах.

Для того, щоб дізнатися, у чому полягає різниця між звичайним добривом та активатором росту, ми зробили онлайн-включення власника словацької компанії «ENVIVIA» Мішік Мартіна , який пояснив нам, як саме впливає цей препарат на рослину, чому він не завдає шкоди та не блокує ріст у рослини, а навпаки сприяє збільшенню врожаю на 20%.

Теги: PROVEOSTAR,ENVIVIA,Мішік Мартін,Сергій Громовий,АКТИВАТОР РОСТУ

© 2020 ternopol-inform

Мої відео