Тернопіль Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 12 травня 2021 року

118355 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збройні формування Російської Федерації й надалі ігнорують режим припинення вогню та обстрілюють позиції підрозділів Об'єднаних сил.

Протягом минулої доби, 11 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.

Поблизу населеного пункту НОВГОРОДСЬКЕ окупанти двічі відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а у районі селища КАЛИНОВЕ-БОРЩУВАТЕ – з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів.

Неподалік селищ НОВОСЕЛІВКА та ПІВДЕННЕ противник застосував у напрямку позицій наших захисників станкові протитанкові гранатомети.

У передмісті населеного пункту ВОДЯНЕ ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а біля селища ЛЕБЕДИНСЬКЕ – зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Окрім цього, у напрямку населеного пункту ПІВДЕННЕ російські окупанти здійснили дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає.

На обстріли противника наші військові відкривали вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Станом на 7 годину ранку 12 травня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4857 транспортних засоби, 4677 осіб, з яких 4277 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до збройних формувань Російської федерації та її найманців особи не доставлялись. Виявлено 37 адміністративних правопорушень.

За вказаний період поліцейськими розкрито 21 злочин.

Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 560 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 858 осіб.

Слава Україні!

© 2020 ternopol-inform

Мої відео