Тернопіль Інформ

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 7 квітня 2021 року

47576 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!

Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, російсько-окупаційні війська і надалі здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України. З початку доби було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

Зокрема, неподалік селища ОПИТНЕ, російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, а біля населених пунктів ГНУТОВЕ, ШИРОКИНЕ та ВОДЯНЕ, що на Приазов’ї, ворог використовував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає.

Про всі факти порушень з боку збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували понад 9 гектарів території та передали на знищення 104 вибухонебезпечні предмети.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Слава Україні!

© 2020 ternopol-inform

Мої відео