Тернопіль Інформ

На території Костянтинівки правоохоронці зі складу ООС провели оперативне відпрацювання

18100 ПЕРЕГЛЯДІВ

Розкриття ряду злочинів кримінального характеру, викриття правопорушників на дорогах, встановлення місцезнаходження осіб у розшуку – такі правопорушення розкрили правоохоронці під час оперативних заходів.
За наказом командувача Об’єднаних сил та начальника поліції Донеччини Миколи Семенишина правоохоронці провели оперативно-профілактичне відпрацювання Костянтинівки. У проведенні спецзаходів у піших та автомобільних патрулях були задіяні працівники Краматорсього районного управління поліції, патрульної поліції в Донецькій області у взаємодії з Національною гвардією України та правоохоронців зі складу ООС.
Заходи були спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації у населеному пункті, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також недопущення можливих проявів тероризму.
За підсумками відпрацювання правоохоронці перевірили близько 800 осіб, 200 транспортних засобів та більше 30 підоблікових громадянин.
В ході комплексних заходів поліцейські виявили трьох осіб, які знаходилися у розшуку та чоловіка, причетного до НЗФ.
Всього задокументовано 44 адміністративних правопорушення, з яких 26 - пов’язані з порушенням у сфері безпеки дорожнього руху. Двоє громадян сіли за кермо у стані сп’яніння.
Під час відпрацювання співробітники поліції перевірили 29 власників зброї за місцем мешкання та виявили шість фактів порушення адміністративного законодавства за напрямком дозвільної системи. За вказаними адміністративними матеріалами вилучено шість одиниць мисливської гладкоствольної зброї.
Виявлено три факти правопорушення у сфері торгівлі та два факти незаконної торгівлі алкоголем. Відносно власників складені адміністративні матеріали. Також встановлено три незаконних пункти прийму металобрухту. Попередня правова кваліфікація - ст. 213 Кримінального кодексу України.
Під час відпрацювання до поліції надійшла заява про викрадення транспортного засобу. Правоохоронці вирили особу підозрюваного. Йому загрожує кримінальна відповідальність.
Профілактичні заходи у регіоні триватимуть і надалі.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

© 2020 ternopol-inform

Мої відео