Тернопіль Інформ

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 551-го дня війни

336862 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Сьогодні був довгий і змістовний день нарад і зустрічей. Міжнародні заходи, наша комунікація, український порядок денний… 

Короткий звіт. Головне, звісно, Ставка. І про те, що робимо зараз, і про те, до чого маємо бути готові. Перше – передова. Передусім Купʼянський напрямок, ключові точки Донеччини: Бахмут, Авдіївка, Марʼїнка, південні напрямки, зокрема Оріхівський. 

Доповіді генералів Залужного, Сирського, Тарнавського. Доповідь очільника ГУР – щодо планів окупантів. Відповімо на їхні наміри. Обовʼязково. І так, як вони не очікують. Кілька доповідей урядовців і військових – щодо укріплення наших прикордонних регіонів. Питання фінансів для цього вирішені. 

Була окрема нарада щодо нашого, українського виробництва зброї. Мінстратегпром, Укроборонпром і керівники вітчизняних виробництв. Гармати, які зроблені в Україні. Снаряди, які зроблені в Україні. Дрони, ракети, бронетехніка. Максимально збільшуємо обсяги виробництва. Україна це може. Фінансування є. Наша «оборонка» даватиме більший результат».

Автор: press-zsu

© 2020 ternopol-inform

Мої відео