Тернопіль Інформ

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 353-го дня війни

401488 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Провів кілька нарад із представниками сектору оборони та правоохоронних органів. Тематика, можна сказати, спільна для цих нарад. Це посилення державних інституцій України й захист інституцій від будь-яких спроб (ззовні чи зсередини) зменшити їх дієздатність та ефективність.

Це стосується різних напрямів: і кадрової політики, і взаємодії між державними інституціями, і чистоти того, як працюють державні структури. Наприклад, на нараді з правоохоронцями була доповідь щодо виявлення та блокування тіньових схем на митниці. Ви бачили протягом цих тижнів відповідні слідчі дії, затримання.

Служба безпеки України, Державне бюро розслідувань, Офіс Генерального прокурора мають значні результати у захисті нашої держави від тих, хто працював на державу-агресора. Будуть і відповідні кроки РНБО, що продовжують нашу лінію захисту держави. 

І вся ця діяльність не лише ті чи інші епізоди й ті чи інші кримінальні провадження, не лише те, що стосується певних осіб, але й те, що стосується інституцій. Держава продовжить модернізацію самих інституцій, процесів у них, процедур. Чистота в роботі державних структур має гарантуватися не лише тим, що залежить від самих людей, але й тим, який функціонал прозорості та підзвітності створений.

І я хочу подякувати всім працівникам нашого сектору оборони й безпеки та всім правоохоронцям, хто дбає про державу, хто зміцнює державу своєю роботою та хто не лише пропонує, як зміцнити українські інституції, але й дає результат у такому зміцненні».

Теги: Президент України Володимир Зеленський

© 2020 ternopol-inform

Мої відео