Тернопіль Інформ

Зведення про ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 11:00 10 грудня 2021 року

304434 ПЕРЕГЛЯДІВ
Слава Україні!
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими військовослужбовцями.
Упродовж минулої доби, 9 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню, 3 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
В напрямку ШУМІВ окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
Поблизу НОВОМИХАЙЛІВКИ ворог здійснив обстріл з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.
В бік ПРИЧЕПИЛІВКИ ворожі війська відкривали вогонь двічі, використовуючи міномети калібру 82 мм та гранатомети різних систем.
Неподалік ПІВДЕННОГО противник обстріляв наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
В районі СТАНИЦІ ЛУГАНСЬКОЇ російські найманці застосували міномети калібру 120 мм та 82 мм.
Внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я одного пораненого – тяжкий, другого - задовільний.
З початку доби, станом на 11 годину, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Поблизу населеного пункту ПІЩАНЕ, що на Луганщині, ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм.
Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли
Криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна.
За минулу добу підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3565 транспортних засобів, 3833 особи, 1 особу - на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявлено 62 адміністративні правопорушення та розкрито 16 злочинів.
Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 1 029 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 835 осіб.
В порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 3 гектари території та передали на знищення 209 вибухонебезпечних предметів.
Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Разом до перемоги!
Слава Україні!

© 2020 ternopol-inform

Мої відео