Тернопіль Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 8 серпня 2021 року

14264 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Протягом минулої доби, 7 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.
У напрямку селища ПІСКИ російські найманці обстрілювали позиції українських захисників з протитанкових ракетних комплексів.
Поблизу населеного пункту ШУМИ ворог вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.
Неподалік НЕВЕЛЬСЬКОГО противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
У напрямку КРИМСЬКОГО російські окупанти обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
Біля ЗОЛОТОГО-4 окупанти вели вогонь з мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.
Крім того, на ЛУГАНЩИНІ зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.
Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув. Ще двоє військових дістали поранення. Стан здоров’я одного воїна – важкий. Іншого – задовільний.
Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.
На обстріли збройних формувань Російської Федерації наші захисники відкривали вогонь у відповідь.
Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.
Станом на 7 годину ранку, 8 серпня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.
Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил.
Слава Україні!

© 2020 ternopol-inform

Мої відео