Тернопіль Інформ

У відділах ДРАЦС Рівненщини цього року 90 пар закоханих відзначили свої заручини

У відділах ДРАЦС Рівненщини цього року 90 пар закоханих відзначили свої заручини
362260 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відповідно до ст.28 Сімейного кодексу України, особи, які подали заяву про реєстрацію шлюбу, вважаються нареченими. Відтак день подачі заяви для реєстрації шлюбу у відділ державної реєстрації актів цивільного стану вважається днем заручин. Після цього у молодят є місяць для того, щоб обміркувати серйозність прийняття такого рішення та визначитися як побудувати свою майбутню сім’ю.
Від початку року на Рівненщини 90 пар молодят скористалися послугою та урочисто відзначили заручини у відділах ДРАЦС. Працівники відділів державної реєстрації актів цивільного стану намагаються зробити свято незабутнім. В свою чергу гості, запрошені на цю прекрасну подію не залишаються осторонь і мають чудову нагоду не лише стати свідками всіх подальших подій, а й взяти активну участь у підготовці до весілля.

За словами заступниці начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) Оксани Сальчук, найчастіше наречені подають таку заяву скромно без гостей та будь-якого святкування. Проте слід пам'ятати, що існує можливість організувати індивідуальне святкування такої події. Основне завдання заручин — офіційно оголосити про перехід відносин між хлопцем і дівчиною на інший рівень, що наближує їх до головної події — весілля, - зазначає Оксана Сальчук
Нагадуємо, замовити обряд заручин можна у будь-якому відділі ДРАЦС. Додатково проконсультуватися про усі деталі церемонії можна попередньо зателефонувавши: (0362) 63-38-10.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео