Тернопіль Інформ

Тайвань планує дозволити скоротити або уникнути карантину

Тайвань планує дозволити скоротити або уникнути карантину
48178 ПЕРЕГЛЯДІВ

27 квітня 2021 року, Тайвань запроваджує суворий (CNA) 7- денний карантин для щеплених у травні. На сьогодні 1 мільярд щеплень проти COVID-19, проведений у всьому світі станом на суботу 24 квітня 2021 року, Центральний командний центр Тайваню (CECC) у понеділок 26 квітня 2021 року, оголосив, що в травні розпочне пілотну програму, яка дозволити людям, які прибувають в Тайвань з-за кордону, скоротити свій обов'язковий карантин до семи днів.
Під час прес-конференції у понеділок Міністр охорони здоров'я та керівник ЦВКК Чень Ши-чун (陳 時 中) оголосив, що в травні розпочне програму, яка дозволяє вакцинованим COVID людям скоротити свій обов'язковий карантин з 14 днів до семи днів.
Однак кількість відкритих місць буде обмежена, і заявники повинні відповідати трьом критеріям, щоб отримати право на:
1. Введення доз вакцини проти COVID-19 за місяць до прибуття.
2. Мати сертифікат негативного тесту ПЛР
3. Існують випадки коли, позитивний тест на антитіла після прибуття, але якщо на сьомий день карантину негативний тест ПЛР, карантин не буде продовжено .
Оскільки все більше країн відкривають свої кордони для вакцинованих мандрівників, Тайвань планує дозволити таким відвідувачам скоротити або уникнути карантину.
У відповідь Чень заявив, що, оскільки не існує міжнародно визнаного стандарту для визначення того, чи є людина зараженою після вакцинації, Тайвань був обережним, відкриваючи свої кордони для щеплених осіб.
На запитання про те, чи досягнуто прогресу в плані переробки вакцинованих пасажирів, Чень відповів, що це питання обговорюється вже досить давно, і центр все ще вивчає здійсненний та надійний метод. Чен заявив, що він очікує, що невелика пілотна схема буде запущена в середині травня, і план уже подано на затвердження.
За його словами, згідно з планом, вакциновані відвідувачі зможуть заздалегідь подати заявку на скорочення їхнього карантину вдвічі з 14 до семи днів. Чен заявив, що попередній план - відкрити для 100 людей на день.


Теги: COVID-19 Тайвань планує дозволити скоротити або уникнути карантину

© 2020 ternopol-inform

Мої відео