Тернопіль Інформ

Бізнес по – карантинівські. Хто заробляє на жорсткому карантині.

Бізнес по – карантинівські. Хто заробляє на жорсткому карантині.
64694 ПЕРЕГЛЯДІВ

Громадський транспорт у Києві працює як завжди, але за заповнення не більше 50% пасажирів наявності у них спеціальної перепустки для проїзду у транспорті.
Незручності стосуються того, якщо немає пропуску доведеться прямувати до роботи пішки, велосипедом або викликати таксі.
На карантині можна розробити власний бізнес – це перевезення пасажирів власним автомобілем або таксі. Деякі вже відчули різке підвищення цін на перевезення громадяни обурюються в таксі по місту ціни підвищились в двічі а то навіть втричі.
Для власних потреб деяким доведеться продумувати маршрут для, щоб дістатися власного дому чи місця роботи. Багато людей залишились без спеціальних перепусток , а виживати потрібно.
Метрополітен запрацював за спеціальними пропусками із 5 квітня 2021 року, посилений контроль поліції, фіксування правопорушення.
За планом урядовців жорсткий карантин продовжений до 16 квітня 2021 року, далі буде продовжений за необхідності.

Мер міста Києва: «не дотримання карантинного режиму та підвищення рівня захворюваності може слугувати впровадження по всій в Україні комендантської години», продовження карантину на невизначений строк.Від 05 квітня 2021 року запроваджений карантин, по території Києва в заторах потерпають кияни, а це саме проблема громадян. Обмеження стосуються поширення захворювань COVID-19, у містах не має вже достатньо ліжок в лікарнях, медична система перенавантажена. КМДА не видала всім спеціальні пропуски. Жорсткий карантин діятиме від 5 квітня до 16 квітня стосується закриття багатьох сфер, але можливе продовження на визначений строк.
Носіння маски або распіратора, що повністю закриває ніс та рот є обов’язковим атрибутом у громадському транспорті, чи публічних місцях.
Фізичні особи та установи можуть бути оштрафовані за недотримання вимог карантинних обмежень. Кожен повинен мати при собі посвідчення особи та спеціальну перепустку в транспорт .
На сьогодні не працюють розважальні центри, заклади культури, садочки , школи, театри, музеї, спортивні клуби, підприємства та інші.

Теги: Бізнес по – карантинівські. Хто заробляє на жорсткому карантині.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео