Тернопіль Інформ

Який карантин буде після 24 січня?

Який карантин буде після 24 січня?
179307 ПЕРЕГЛЯДІВ

Жорсткий карантин на території України триватиме до 24 січня включно. Продовжувати його не планують, тому вже з 25 січня українці житимуть в умовах звичайного адаптивного карантину. Про це повідомляє Міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Також він наголошує на тому, що карантинні обмеження будуть посилюватися або послаблюватися в залежності від ситуації у різних регіонах.
Карантин з 8 по 24 січня забороняє роботу ТРЦ, ресторанів, барів і кафе (окрім доставки та замовлень на винос), ринків з непродовольчими товарами. Не працюють також басейни, спортзали та фітнес-центри. Учні та студенти поки вдома, адже роботу навчальних закладів призупинено (дозволені для відвідування лише дитсадки). Заклади культури не працюють. Проведення культурних заходів та й узагалі тих, які вимагають скупчення великої кількості людей, під забороною.
У свою чергу громадський транспорт працює у звичайному режимі. Дозволена робота підприємств торгівлі продовольчими товарами, медикаментами, засобами особистої гігієни, ветеринарними препаратами, кормами для тварин та засобами зв'язку. Працюють АЗС, банки, поштові оператори, готелі (та зони спільного харчування доступні лише з 6:00 до 11:00). Дозволено проведення спортивних заходів без глядачів. Перукарні та салони краси працюють лише за попереднім записом.

Теги: карантин

© 2020 ternopol-inform

Мої відео