Тернопіль Інформ

Страшні наслідки ревнощів на Тернопільщині

Страшні наслідки ревнощів на Тернопільщині
41472 ПЕРЕГЛЯДІВ

В п’ятницю, 27 листопада о другій годині дня в Борщівському районі Тернопільської області чоловік зарізав власну дружину, після чого була невдала спроба вчинити самогубство.


Спочатку це була щаслива сім’я з усім, про що можна мріяти – власний дім, народження первістка та його виховання, але в жінки з’явився любчик, до якого згодом переїхала жити. За невідомими причинами жінка залишила коханця та повернулась до рідної домівки з чоловіком та сином.


Пара недовго ладналась в гарних стосунках та часто конфліктувала один між одним. Одного дня чоловік зірвався та не зміг пробачити зраду дружини – схопив холодну зброю та наніс два удари в руки та обличчя.
Тіло знайшов син та одразу викликав медиків. Швидка допомога намагалась всіляко зупинити кровотечу, проте жінка померла в кареті швидкої допомоги.


Чоловік через деякий час зрозумів, що скоїв і хотів покінчити життя самогубством, порізавши собі горло. Ніж не дістав сонної артерії і чолов’яга покинув домівку та до приходу сина подався до місцевого цвинтаря, де хотів остаточно звести життя нанівець, але і ця спроба виявилась марною.


Правоохоронні органи та слідча група знайшли особу у важкому стані та госпіталізували до місцевої лікарні.
Місцевому жителю на той момент було 47 років і його затримали за порядком 208 ст. Кримінального кодексу України та за статтею 121 ККУ (тілесне пошкодження зі смертю).


Житель Тернопільщини зізнався у скоєному злочині, йому загрожує позбавлення волі строком на 10 років.
Нагадуємо, що вчора, 4 грудня в Тернополі помер Олександр Столяров – місцевий географ та знавець міста, який любив своє місто та любив розповідати про різні пам’ятки культурної спадщини Тернополя.


За новинами Тернопільщини та свого міста слідкуйте на сайті, бережіть один одного та будьте здорові!!!

© 2020 ternopol-inform

Мої відео