Тернопіль Інформ

Студентів не виселятимуть з гуртожитків: Шкарлет

Студентів не виселятимуть з гуртожитків: Шкарлет
181060 ПЕРЕГЛЯДІВ

Студентів не будуть примусово виселити з гуртожитків. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов'язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет.
Так, вчора результатом обговорення на нараді у Президента України Володимира Зеленського, стало рішення з приводу тимчасової дистанційної форми навчання у ВНЗ. Тож Сергій Шкарлет з розумінням поставився до студентів,які знаходяться в гуртожитках, адже розуміє, що багато хто з них вже працює і потрібно зберегти місце роботи. Також серед студентів є ті, в кого домівки знаходяться в червоній зоні або соціально-незахищені категорії студентів. Хоч гуртожиток вважають небезпечним місцем на час пандемії коронавірусу.
Т. в. о. міністра освіти і науки пояснив, що в документі МОН будуть віднесені певні зміни щодо від'їзду студентів. Так, якщо хтось зі студентів плануватиме покинути гуртожиток, то за ним зберігається місце та виплачуються гроші за сплачений гуртожиток з періоду 15 жовтня по 15 листопада поточного року. Міністр попросив з розумінням поставитися до змін внесених щодо реалій сьогодення.
Нагадаємо, Шкарлет заявив про осінні канікули для школярів. Їх планують зробити з 15 по 30 жовтня.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео