Тернопіль Інформ

«Безпека поза політикою»: Арсен Аваков

«Безпека поза політикою»: Арсен Аваков
285875 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр внутрішніх справ України провів координаційну нараду представників головних посад правоохоронних органів, на якій були обговорені питання боротьби з кримінальними правопорушеннями, зокрема інциденти із застосуванням вибухових речовин та вогнепальної зброї.

Головною тезою засідання стали слова про те, що безпека має існувати поза політичними контекстами – це основна мета МВС. У ній взяли участь Арсен Аваков, Голова Служби безпеки України Іван Баканов, Голова Національної поліції України Ігор Клименко та інші.
Було зазначено, що вагомим інструментом боротьби зі злочинністю є початок застосування Національною поліцією систем відеонагляду. Міністр вказав, що правоохоронні органи використовують на сьогодні понад 27 тис. відеокамер, що допомагає побудувати комплексний алгоритм миттєвої реакції та взаємодії з місцевими органами правопорядку.
У результаті наради було підписано постанову щодо розробки комплексу дій з створення міжвідомчих робочих груп, вивчення стану судового розгляду кримінальних проваджень правопорушень.
«Сподіваюсь, що результатами сьогоднішньої наради будуть напрацьовані конструктивні пропозиції та шляхи вирішення проблем в забезпеченні громадського порядку та безпеки, а також покращання криміногенної обстановки в державі в цілому», - зауважив Арсен Аваков.



Теги: Інформаційне агентство

© 2020 ternopol-inform

Мої відео