Тернопіль Інформ

Петровський Олександр Володимирович: провідний медичний заклад Дніпропетровщини отримав гідні подарунки від благодійного фонду «Солідарність»

Петровський Олександр Володимирович: провідний медичний заклад Дніпропетровщини отримав гідні подарунки від благодійного фонду «Солідарність»
125975 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головна медична установа Дніпропетровщини Обласна лікарня імені Мечникова нещодавно отримала цінні подарунки від Міжнародного благодійного фонду «Солідарність».

Це стало можливим завдяки ініціативі Президента Фонду Петровського Олександра Володимировича.

Оновлення у лікарні імені Мечникова з’явилося завдяки акції, що була проведена нещодавно Фондом. Серед подарунків – 10 сучасних спеціалізованих ліжок для лікарень, які необхідні для швидкого і повноцінного одужування пацієнтів закладу, а також 6 новітніх кардіографів. Серед подарованих кардіографів 5 – мобільні, портативні, і один багатофункціональний та шестиканальний. 

Оскільки обласна лікарня несе на собі чимале навантаження через велику кількість хворих з усього регіону, забезпечення її інноваційним обладнанням було вкрай важливим завданням.

Олександр Володимирович зауважив, що очікує на ще більш якісне і професійне лікування, особливо у випадках з пацієнтами у важкому стані або тих, що мають серйозні захворювання.

Купівлею цього обладнання добрі справи не завершаться. У найближчих планах голови Фонду – придбати для лікарні медичні меблі та апарат УЗД у відділення гнійно-септичної хірургії.

Теги: Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Володимирович Петровський
Автор: redactor.cherkasy

© 2020 ternopol-inform

Мої відео