Тернопіль Інформ

27 тисяч гривень: військова прокуратура затримала на Житомирщині командира військової частини

27 тисяч гривень: військова прокуратура затримала на Житомирщині командира військової частини
211160 ПЕРЕГЛЯДІВ
 

 

   06.05.2020 прокурорами військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди виконувачем обов'язків командира однієї з військових частин, яка дислокована у Житомирській області.

    Установлено, що майор ЗСУ, діючи за попередньою змовою з двома іншими військовослужбовцями цієї ж військової частини, одержав неправомірну вигоду в розмірі 27 тис. грн. за не вжиття щодо одного з підлеглих військовослужбовців заходів дисциплінарного та адміністративного реагування за допущені останнім порушення військової дисципліни, а також за не створення перешкод для проходження військової служби.

   Після отримання вказаної суми неправомірної вигоди хабарника в погонах затримано військовою прокуратурою в порядку ст. 208 КПК України спільно зі слідчими СУ ГУНП в Житомирській області, за оперативного супроводження УСР в Житомирській області ДСР Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

Теги: Військова прокуратура,військова прокуратура Житомирського гарнізону ,Військова прокуратура Центрального регіону України,затримано,хабар,командир військової частини

© 2020 ternopol-inform

Мої відео