Тернопіль Інформ

Благодійники забезпечили центр онкогематології дитячої обласної лікарні масками та рукавичками

Благодійники забезпечили центр онкогематології дитячої обласної лікарні масками та рукавичками
36277 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тисяча масок, дві тисячі пар рукавичок — до центру онкогематології Дніпропетровської дитячої обласної лікарні благодійники передали засоби індивідуального захисту.

Там нині перебувають близько 30 дітей з онкологічними захворюваннями. Тож про їхню безпеку та здоров’я медперсоналу під час карантину подбав Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» разом зі співвласником компанії «Стол і стул» Олександром Дєєвим.

«Ці маски не просто потрібні, вони вкрай необхідні. Тому що, на жаль, ані наші лікарі, ані пацієнти не забезпечені ними. Нині нічого немає — ні масок, ні стериліумів, ні рукавичок, ні бахіл. Тому, ось у нас можливість — привозимо. Буде можливість — ми будемо ще привозити», - сказала віцепрезидентка Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Яна Іванілова.

«Маски, рукавички — це зараз такий захист, якого має бути вдосталь. Але, на жаль, цього не вистачає. Тому, ми дуже вдячні Фонду «Солідарність», що потурбувалися про співробітників, про дітей», — сказала старша медсестра онкогематологічного центру Дніпропетровської обласної дитячої лікарні Ірина Ляшенко.

Близько двох десятків працівників онкогематології тепер забезпечені масками щонайменше на місяць.

Автор: МБФС

© 2020 ternopol-inform

Мої відео