Тернопіль Інформ

Поліцейські зі складу ООС провели відпрацювання м. Новогродівка

36911 ПЕРЕГЛЯДІВ

Затримання розшукуваних правопорушників, розкриття крадіжок, вилучення зброї та боєприпасів – результати відпрацювання, яке пройшло вчора, 12 березня,за наказом командувача Об’єднаних сил.

Понад 100 співробітників Нацполіції України зі складу ООС та апарату Головного управління Нацполіції в Донецькій області були задіяні для проведення спецзаходів у піших та автомобільних патрулях.

Відпрацювання було спрямоване на стабілізування криміногенної ситуації у населеному пункті, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також виявлення осіб, причетних до діяльності незаконних збройних формувань.

За підсумками проведених заходів поліцейські перевірили майже 800 осіб та понад 250 транспортних засобів.

Під час спецзаходів були затримані троє чоловіків, які перебували в розшуку за скоєння кримінальних злочинів, а саме незаконне здійснення прийому брухту кольорових і чорних металів та крадіжки.

Також під час відпрацювання правоохоронці задокументували факт незаконного зберігання боєприпасів та факт незаконної переробки мисливської вогнепальної зброї.

В ході відпрацювання правоохоронці притягнули до відповідальності 16 осіб за порушення адміністративного законодавства, серед яких 11 - за порушення правил дорожнього руху, у тому числі три водія були виявлені у стані сп’яніння.

Профілактичні заходи на території населених пунктів, які розміщені на лінії розмежування, триватимуть і надалі.

 

Покровський відділ поліції

Донецькій області

© 2020 ternopol-inform

Мої відео