Тернопіль Інформ

В Маріуполі нагородили переможців обласного чемпіонату з самбо серед силовиків

35829 ПЕРЕГЛЯДІВ

Впродовж двох днів представники правоохоронних органів, серед яких поліцейські, рятувальники, курсанти провідних навчальних закладів та працівники інших спецслужб, виборювали першість у боротьбі з самбо. Перші місця посіли команди курсантів ДЮІ, співробітники главку поліції Донеччини та рятувальники.

Спортивний захід був ініційований керівництвом поліції Донеччини за підтримки членів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» в Україні.

Популяризація здорового образу життя, підвищення рівня фізичної підготовки, виховання незламної сили духу та витримки, завзятої боротьби за перемогу, прояву лідерських якостей та виконання командної роботи – далеко не всі цілі проведення таких змагань.

У дводенному чемпіонаті взяли участь 13 збірних команд – представники поліції, ДСНС, курсанти відповідних навчальних закладів, що дислокуються на території області, та інших структурних силових відомств. Загалом 58 учасників.

Спортсмени змагалися у 2 етапи та у 5 вагових категоріях.

У командному заліку перше місце з відривом в 1 бал посіла команда курсантів ДЮІ, «срібло» отримали співробітники ГУНП в Донецькій області, а третє місце вибороли працівники ДСНС.

В індивідуальних заліках у вагових категоріях 100 кг 90 кг, та 68 кг перемогу здобули співробітники управління поліції Донеччини Дмитро Луньов, Дмитро Чебанов та Микола Сапричов відповідно. Також перше місце у ваговій категорії 82 кг «золото» отримав співробітник Донецького управління кіберполіції Євген Бояр.

Наприкінці чемпіонату всіх переможців урочисто нагородили медалями та грамотами.

 

Відділ комунікації поліції

Донецькій області

 

© 2020 ternopol-inform

Мої відео