Тернопіль Інформ

39 поліцейських отримали нагороди за розкриття особливо тяжких злочинів

39 поліцейських отримали нагороди за розкриття особливо тяжких злочинів
29049 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нагороджували кращих правоохоронців перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий і голова Національної поліції України Ігор Клименко. 

Отримали нагороди співробітники оперативних підрозділів, слідчі, спецпризначенці та поліцейські охорони з різних регіонів України, які особисто брали участь у розкритті особливо тяжких злочинів. 

Сергій Яровий підкреслив, що вручені заохочення – це подяка за якісну службу поліцейських:

«Кожен із вас проявив абсолютний професіоналізм, розкриваючи злочини особливої тяжкості. Дякую вам за сумлінне виконання службових обов’язків і за те, що ви завжди готові забезпечувати безпеку громадян та нашої держави в цілому». 

Загалом 33-м поліцейським вручили нагороди від МВС – нагрудні знаки «За відзнаку в службі», грамоти, подяки та нагородну зброю. Ще 6 правоохоронців отримали подяки голови Національної поліції України. 

«Такі нагороди поліцейські отримують за конкретні справи. Ви зробили великий особистий внесок у розкриття резонансних особливо тяжких злочинів і, завдяки проявленому професіоналізму та героїзму, врятували не одне життя. Дякую вам за службу», - підсумував Ігор Клименко. 

 

© 2020 ternopol-inform

Мої відео