Тернопіль Інформ

Займи свою нішу: органічне виробництво для бізнесу

123607 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ринок органічної продукції в Україні, як і в усьому світі, розвивається швидкими темпами.
Українці починають розуміти переваги органічних продуктів, а малі та середні виробники активніше беруться за вирощування такої продукції. В свою чергу торгові мережі виділяють цілі полиці і відкривають "органічні" відділи.

Чи варто йти в органічне виробництво? Які переваги та ризики в цьому бізнесі? Як зробити перший крок? Які технології та методи боротьби зі шкідниками та хворобами можна застосовувати при органічному землеробстві?
Відповіді на ці та інші питання отримали сьогодні від консультанта з органічного виробництва, дорадника з агрономії Биков Микола.

Калиняк Андрій  поділився власним досвідом та технологією вирощування салатів органічним способом, розповів про маркетинг та збут органічної продукції, а також важливість кооперації для формування товарних партій.

Павло Дигдало Павло Дигун детальніше розкрив питання про кооперацію на Львівщині, напрями їхньої діяльності, підтримку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, ризики та перспективи таких об'єднань.

За результатами тренінгу Займи свою нішу: органічне виробництво для бізнесу робимо висновки, що органічне виробництво - це перспективний бізнес

 Органічні продукти поступово збільшуються на ринках, а, відповідно, і збільшиться кількість постачальників таких продуктів. Отже, виникне потреба в об'єднанні органічних виробників в сільськогосподарські кооперативи. Це дозволить знизити витрати на виробництво та формувати необхідні партії продукції для виходу в торгові мережі.

А Сільськогосподарський дорадчий центр «Фермерська Країна» готовий долучатися до таких процесів консультаціями, підготовкою документів, бухгалтерським чи юридичним супроводом

Теги: органична продукція,кооперація

© 2020 ternopol-inform

Мої відео