Тернопіль Інформ

Українська артилерія – це правосуддя та кара!

Українська артилерія – це правосуддя та кара!
159773 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як хижаки, що бачать свою здобич за сотні кілометрів, наші артилеристи відстежують ворога та завдають йому нищівного удару, від якого той тільки та може, що тікати як надалі. Так і сьогодні, наші герої вкотре нищать орків, що впевнено крокували нашою землею.

Демонструючи свій професіоналізм, боги війни 115 окремої механізованої бригади ЗСУ влучним пострілом відправили на концерт Кобзона окупантів, які ховалися по кущах від страху. Заважали нашій піхоті, вони вкотре підписали собі смертний вирок, що й винесли їм наші безстрашні артилеристи.

Як вже стало відомо, після такого приходу вижив лише один окупант. Вибігаючи з укриття та хитаючись як береза від вітру, єдиний вцілілий так поспішав, що й ледве не падав на землю. Як підозрюють в 115 ОМБр, певно, побрів на москву, доповісти путіну, що тут робиться та попроситися додому, бо в Україні йому були дуже не раді.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2020 ternopol-inform

Мої відео