Тернопіль Інформ

Артилерія – це основна вогнева міць Сухопутних військ України, вони точні, безстрашні та небезпечні

Артилерія – це основна вогнева міць Сухопутних військ України, вони точні, безстрашні та небезпечні
204573 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чи знали ви, чому богами війни називають саме наших артилеристів? А саме тому, що артилерія і задає тон та темп на полі бою, завдаючи таких нищівних ударів, від яких ворог оговтується днями чи тижнями. Артилерія – це основна вогнева міць Сухопутних військ України, вони точні, безстрашні та небезпечні.

Про влучність і швидкість наших збройних сил не просто говорять чи часто згадують, вони легенди передової. Не рідко, навіть вороги розповідають такі історії, від яких просто мурашки по шкірі, але не від страху, а від задоволення. Щоразу, коли відпрацьовують наші хлопці, окупанти моляться, аби не зустрітися з нашими богами війни та не стати їх наступною жертвою. Але не допоможе, наші артилеристи не просто знайдуть, вони дістануть кожного загарбника навіть з пекла!

Досягнення наших героїв дають уявлення про велич їхнього внеску до визвольної боротьби, яку веде український народ проти жорстокого і підступного ворога. Їх праця неоціненна, адже хто як не артилеристи відстежують противника та нищать, аби той не заважав піхоті. Бо не дарма кажуть, що пильне око артилериста бачить все та нищить кожного.

На даний час, ще з початку збройної агресії росії, артилерія 115 окремої механізованої бригади ЗСУ, за підтвердженими даними, знищила 1000 окупантів убитими та понад 2000 пораненими. На їх рахунку 8 танків, 22 бойові броньовані машини, 5 одиниць автомобільної техніки, 10 одиниць артилерійських систем ворога та 7 складів боєприпасів. Сильно, якісно та неперевершено!

Загалом, саме артилерійськими підрозділами з’єднань, частин ракетних військ та артилерії Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України було знищено понад 5000 загарбників, 95 танків, 230 бойових броньованих машин, 120 одиниць автомобільної техніки, 108 артилерійських систем, 42 склади боєприпасів.

Продовжуємо нищити ворога та  звільняти нашу землю від рашистських окупантів. Віримо в ЗСУ, віримо в нашу артилерію та чекаємо нову бавовну. Слава Україні! Слава артилерії!

Всі новини на фейсбук сторінці 115-ї бригади ЗСУ.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2020 ternopol-inform

Мої відео