Тернопіль Інформ

Російське вторгнення в Україну : Маріуполь – рана Донбасу, що продовжує кровоточити.

Російське вторгнення в Україну : Маріуполь – рана Донбасу, що продовжує кровоточити.
315495 ПЕРЕГЛЯДІВ

Маріуполь – рана Донбасу, що продовжує кровоточити. «Азовсталь» – остання фортеця в місті, вона продовжує триматися попри жорстокі атаки окупантів. Головне зі звернення глави МЗС Дмитра Кулеби: 

▪️Битва за Донбас триває. Різниця між українськими та російськими солдатами полягає в тому, що російські тікають з поля бою за першої можливості, а українські відстоюють свою землю до останнього.

▪️російські ракети – головна загроза Україні. Через них жодне місце в Україні не може бути безпечним. рф використовує ракетний тероризм, щоб тримати нас у напрузі та руйнувати нашу інфраструктуру. Але це не зламає Україну.

▪️Час для напівмір закінчився. Тепер очевидно – якщо країна протистоїть ембарго на російську нафту й газ, вона стоїть на боці рф і відповідальна за ті воєнні злочини, які на нашій території здійснюють росіяни.

▪️Питання членства України в ЄС – це питання миру та процвітання Європи. Якщо ЄС надасть Україні статус кандидата на членство, це дасть чіткий сигнал путіну. Це найкраще, що може зробити ЄС для забезпечення миру в Європі.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2020 ternopol-inform

Мої відео