Тернопіль Інформ

Тревіс Скотт нарешті дав коментарі щодо трагедії на його виступі

Тревіс Скотт нарешті дав коментарі щодо трагедії на його виступі
337451 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зазвичай проведення фестивалів забезпечується охороною та умовами, щоб уберегти життя та здоров'я шанувальників, які прийшли подивитися на улюблених артистів. Але інколи стається так, що все йде шкереберть. І відбуваються нещасні випадки. Тревіс Скотт відчув це на собі.

Тревіса Скотта знають як популярного та відомого репера та хіп-хоп виконавця. Зі слів самого музиканта, він намагається не обмежувати себе рамками якихось жанрів чи видів музики. У нього є свій, створений часом стиль, і він дотримується саме його. Хоча й не виключає, що вплив на нього мали й Каньє Вест, і Ліл Вейн, і ще кілька виражено хіп-хоп виконавців. На сцені він вже понад дванадцять років, випустивши за цей час 4 студійних альбоми. І вже не перший раз він брав участь у фестивалях. Але цього разу щось пішло не так.

Відомо, що під час його концерту в рамках фестивалю Astronworld, який відбувався в Техасі, люди почали кидатися до сцени. Це спричинило тисняву. І в ході цього публіка, що була вже надто знервована та збуджена, просто перестала помічати будь-що довкола. Через це загинуло, щонайменше, 8 осіб, кілька сотень отримали поранення. Спочатку й взагалі були повідомлення про зниклих безвісти, але потім виявилося, що їх, фактично, затоптали. При чому серед загиблих були й неповнолітні.

У мережі на виконавця накинулися, адже він не зупинив концерт та допустив цю трагедію. Очевидці кажуть, що люди скандували прохання зупинитися, але це ніхто не почув. Окрім репера винними вважають і організаторів, адже вони допускали надто збуджених та агресивних людей у натовп, що могло стати однією з причин трагедії.

Вже є позови до суду. Один із них, наприклад, на суму мільйон доларів. Люди знайшли, де живе музикант і не дають тепер йому проходу. Він вже зазнав численних збитків. Але, нарешті, дав коментарі.

З його слів, він не знав, що можуть бути жертви. Він повністю покладався на охоронців, які повинні були забезпечити те, що нічого подібного не станеться. Себе винним він не називає. Але відомо, що він оплатив поховання загиблих та пропонує компенсацію постраждалим. Він не хоче асоціюватися з трагедією, але заявляє, що це буде урок всім музикантам більше звертати увагу на те, що відбувається серед шанувальників.

Чим закінчиться ця історія – поки що не можна сказати точно. Але й справді, тепер музиканти на цьому прикладі, напевно, назавжди запам'ятали, що треба звертати увагу на те, що відбувається в залі.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео