Тернопіль Інформ

На Одещині з'ясовують обставини ДТП зі службовим авто Нацполіції

На Одещині з'ясовують обставини ДТП зі службовим авто Нацполіції
297045 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кілька днів тому на Одещині сталася аварія за участю автотранспорту, що перебуває на балансі патрульної поліції Одеської області. Хто був причасний – поки не зрозуміло.

Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася 3 грудня увечері. Жінка переходила дорогу згідно з усіма правилами дорожнього руху. Це відбувалося на пішохідному переході, що регулюється світлофором і на відповідний сигнал. Проте службовий автомобіль, що рахується на балансі як авто виконувача обов’язків заступника начальника поліції Одеської області, не зупинився і продовжив рух, в ході чого стався наїзд. Повідомляється, що можливо одним із тих, хто перебував у машині був сам Олександр Гостіщев, той, чия машина і була.

Зокрема стало відомо й про те, що водій не дозволив госпіталізувати постраждалу. Про аварію він не надав ніяких відомостей. А жінку нібито самостійно доправив до лікувального закладу. Які травми у потерпілої – ніякої інформації немає.

Державне Бюро Розслідувань наразі у процесі з’ясування обставин цієї ДТП. Вже відомо, що автомобіль, який збив людину під час аварії й справді є службовим автомобілем Нацполіції. Хто був за кермом, які були пасажири та чи були взагалі, причини, чому водій не зупинився на червоне світло світлофора – все це зараз розслідується.

За фактом спричиненої дорожньо-транспортної пригоди було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Винуватцям загрожує відповідальність за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки).

© 2020 ternopol-inform

Мої відео