Тернопіль Інформ

Янукович згадав про 8 річницю майдану та прокоментував її у соцмережі.

Янукович згадав про 8 річницю майдану та прокоментував її у соцмережі.
369558 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Екс Президент України Віктор Янукович, звернувся до українців в честь нагоди 8 річниці початку Майдану.

Звернення написано російською мовою та опубліковано на сторінці прес секретаря Юрія Карасіра 

У своїй промові до українців Янукович називає Україну “ джерелом нестабільності в Європі, державою,з якої вимушені бігти мільйони жителів, які рятуються від беззаконня, переслідувань, бідності , погроз війни..” 

У пості було згадано про промисловість:"промисловий потенціал України практично зруйнований, енергетична безпека перебуває в критичному стані, а дефіцит бюджету постійно зростає".

 

Янукович запевнив, що навіть без участі РФ у переговорах не буде ніяких результатів. Він вважає, що такі країни як  США, Німеччина і Франція зацікавлені в участі Росії у переговорах. 

 

"Я з подивом спостерігаю, як офіційний Київ намагається розігрувати дві абсолютно взаємовиключні партії. З одного боку він хвалиться тим, що веде "нахабну" зовнішню політику, тим самим нібито демонструючи світові самостійність української влади, яка не боїться виступати з гострою критикою Німеччини та Франції, яка часом вагається. З іншого боку, запевняє всіх, що і Париж, і Берлін готові надавати усіляку підтримку, незважаючи на цю критику, та заявляють, що Мінський формат уже неактуальний", - пише президент-втікач.

 

За словами Януковича, не слід розраховувати на ніяку підтримку з сторін інших держав:”Давно час зрозуміти, що розрахунок виключно на підтримку з-за – помилковий.

Захід нічого не робитиме на шкоду собі. І в ЄС, і в США достатньо проблем.”

 

”Майже 8 років українцям не хочуть сказати правду про події на Майдані, про яку більшість із них знає. Народ сам зміг без «слідчих» та «прокурорів» зрозуміти та визначити кому була вигідна ця трагедія і до чого вона призвела. Трагедія, яка через спрагу наживи керівників Майдану, призвела країну до втрати територій, війни та краху. Людей – до горя, зубожіння та безнадійності. Ліквідувати ці проблеми прямий обов'язок нинішньої влади!”- прокоментував події на майдані 

 

“Заявляючи у тому, що хочемо співпрацювати і жити у добросусідстві з усіма, ми не розписуємося у своїй слабкості. Ні. Просто, впевнений у собі ніколи не хизується силою. Це я до того, що нашу армію, безумовно, треба всіляко зміцнювати. Це питання не дискутується. Інша річ, що армія не має воювати зі своїми громадянами.” - написав в кінці свого звернення екс-президент. 

 

Нагадаємо, що 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня 2013 року у Києві відбулися перші протестні акції, які були відповіддю на дії тодішньої влади під керівництвом вищезазначеного Віктора  Януковича- було припинено курс на євроінтеграцію, підписання угоди про асоціацію між Україною та Європейський Союзом скасували   

© 2020 ternopol-inform

Мої відео