Тернопіль Інформ

Зведення про ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 11:00 4 листопада 2021 року

105766 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Слава Україні!
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована українськими військовими.
Протягом минулої доби, 3 листопада, в районі проведення операції Об’єднаних сил з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Поблизу населеного пункту ЛОБАЧЕВЕ противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.
Поблизу ПІВДЕННОГО ворог двічі обстріляв позиції наших захисників, застосовуючи станкові протитанкові гранатомети та міномети калібру 120 мм.
Неподалік НОВООЛЕКСАНДРІВКИ окупанти здійснили обстріл з ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.
Біля ЗОЛОТОГО-3 ворожі війська вели вогонь з мінометів калібру 82 мм.
В районі НОВОЗВАНІВКИ російські найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї.
Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.
Від початку доби, 4 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Біля МАРЇНКИ ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.
На збройні провокації противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили його припинити вогневу активність.
За поточну добу втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.
Криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна.
Впродовж минулої доби підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3378 транспортних засобів, 3421 особу, з них 2 осіб на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявили 70 адміністративних правопорушень та розкрили 16 злочинів.
Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 203 особи, а на підконтрольну Україні територію прибуло 78 осіб.
В порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували 4,5 гектари території та передали на знищення 129 вибухонебезпечних предметів.
Підрозділи Об’єднаних сил тримають ситуацію під контролем та продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Разом до перемоги!
Слава Україні!

© 2020 ternopol-inform

Мої відео