Тернопіль Інформ

Організація економічного співробітництва та розвитку збирає міжнародний форум з відновлення туризму

Організація економічного співробітництва та розвитку збирає міжнародний форум з відновлення туризму
183273 ПЕРЕГЛЯДІВ

Глобальний форум Організації економічного співробітництва та розвитку зі статистики, знань та політики в галузі туризму збирає політиків високого рівня, аналітиків, лідерів приватного сектору та громадянського суспільства для обміну ідеями, думками та досвідом з питань, що стоять на порядку денному глобальної політики в галузі туризму.

Цього року Глобальний форум з туризму буде гібридним заходом, що проводиться онлайн і особисто в Сеулі (Корея) 3-5 листопада 2021 року.

"У нас є можливість перетворити цю кризу на нову можливість і зробити індустрію туризму опорою довгострокового, стійкого та інклюзивного відновлення", - коментує Матіас Корманн, генеральний секретар ОЕСР.

 

Глобальний форум 2021 року проводитиметься Міністерством культури, спорту та туризму Республіки Корея на тему "Перебудова туризму для більш життєздатного та стійкого завтра". Він стане унікальною платформою для підтримки відновлення туризму та розробки спільної програми перетворень для економіки туризму, щоб перейти до сильніших, стійкіших та інклюзивніших моделей розвитку туризму в майбутньому.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео