Тернопіль Інформ

Ічнівський ДРАЦС: показники І піврічння

Ічнівський ДРАЦС: показники І піврічння
283760 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вагомий сегмент роботи фахівців Ічнянського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Прилуцькому районі Чернігівської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) міститься у показниках видачі свідоцтв про народження, реєстрації шлюбів та надання правових консультацій. Так, І півріччя 2021 року відзначилося певними результатами.

За 6 місяців було зареєстровано 57 народжень, з них – 28 хлопчиків та 29 дівчаток. Найпопулярнішими жіночими іменами були: Софія та Вікторія. Серед чоловічих – Ігор та Тимофій. Також батьки обирали для малечі й незвичні імена, зокрема були зареєстровані Мілана та Нікіта.

До речі, наймолодшою мамою стала 17-річна мешканка району, а найстаршою – 43-річна жінка.
Тенденція народжуваності по Україні, та й у світі загалом, підтверджується цифрами – за аналогічний період 2020 року видано 30 свідоцтв про народження.

Разом з тим, за І півріччя 2021 року фахівці юстиції зареєстровали 45 шлюбів. Наймолодшій нареченій виповнилось 18 років, наймолодшому нареченому – 19 років. Цікаво, що найстаршою нареченою стала 71-річна громадянка, а нареченим – 84-річний чоловік.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео