Тернопіль Інформ

На виготовленні та збуванні наркотиків викрито мешканців Павлограда

187883 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону за фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів затримано двох мешканців м. Павлограда Дніпропетровської області (ч. 2 ст. 307 КК України).

Установлено, що група осіб на території одного із міст Дніпропетровської області систематично здійснює збут наркотичних засобів та психотропних речовин.


Окрім того з’ясовано, що до їх протиправної діяльності може бути причетний командир стрілецької роти Національної гвардії України.
Так, під час досудового розслідування правоохоронці задокументували факт збування двома учасниками цієї групи наркотичних речовин особам, залученим до конфіденційного співробітництва.


21.12.2020, під час обшуків, проведених за місцем проживання вищевказаних осіб та військовослужбовця, виявлено та вилучено 53 сліп-пакета з розфасованою наркотичною речовиною «канабіс» та 23 сліп-пакета з розфасованою психотропною речовиною «метамфетамін».


Питання притягнення до кримінальної відповідальності командира стрілецької роти військової частини Нацгвардії України буде вирішено після проведення судових експертиз.


Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Полтаві.


Оперативний супровід ‒ Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

Теги: наркотики,Військова Прокуратура,військовослужбовець,Нацгвардія,Павлоград,Дніпропетровщина

© 2020 ternopol-inform

Мої відео