Тернопіль Інформ

Затримали через замах на вбивство: Дніпропетровщина

Затримали через замах на вбивство: Дніпропетровщина
127534 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в Михайлівці затримали жінку за підозрою в нанесенні тілесних пошкоджень своїй завзятій конкурентці.

Декілька днів тому у селі Михайлівка Синельківсьго району Дніпропетровської області між двома жінками різного віку стався конфлікт на ґрунті ревності, через що жінка взяла до рук складного ножа та нанесла сорокарічній жінці близько восьми ударів в черевну порожнину, грудну клітину та на відкритих ділянках тіла. Інцидент відбувся біля приватного будинку, до якого і прийшла 27-річна жінка.

На місце події одразу прибула районна поліція та карета швидкої допомоги. Потерпілу одразу госпіталізували та надали відповідну медичну допомогу, наразі жінка у стабільно середньому стані.

Винуватиця у швидкому темпі покинула місце злочину. Поліція знайшла знаряддя злочину та почали шукати молодицю.

За описом потерпілої зовнішнього вигляду та прикмет жінки, оперативна група невдовзі впізнали жінку та за 208 статтею Кримінального Кодексу України затримали злочинця.

Жінці повідомили, що  під час перевірки суду усіх документів та прийняття запобіжних заходів молодицю утримуватимусь за ґратами до судового процесу та озвучення покарання.

 На 27-річну жінку приписано статтю 15 частини другої (замах на вбивство як незакінчений злочин) та статті 121 (нанесення тяжких тілесних пошкоджень), що сумарно карається у вигляді позбавлення свободи строком від семи до десяти років.

Якщо ви стали свідком таких подій, або знаєте, що серед ваших знайомих існують конфлікти таких наслідків, звертайтесь до місцевого відділку поліції або телефонуйте за номером «102». Не ігноруйте та будьте відповідальними! Якщо ваші знайомі не можуть з цим нічого вдіяти, відповідальність завжди лягатиме на вас, якщо ви в курсі подій та є найближчим другом або подругою потерпілої (-го).

За новинами Михайлівки та свого міста слідкуйте на сайті, бережіть себе та будьте здорові!!!

 

© 2020 ternopol-inform

Мої відео