Тернопіль Інформ

Військова прокуратура досліджує обставини смертельного зіткнення військового МАЗу з асфальтоукладачем у Кіровоградській області

103977 ПЕРЕГЛЯДІВ

Військова прокуратура Кіровоградського гарнізону за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 26.11.2020 на автодорозі Стрій – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, на території Новоархангельского району Кіровоградської області, розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).


Попередньо встановлено, що водій МАЗ 6317, військовослужбовець однієї з військових частин ЗС України, не обравши безпечного інтервалу, допустив зіткнення з асфальтоукладачем VÖGELE та наїзд на трьох громадян, які здійснювали ремонтні роботи з укладення асфальтного покриття проїзної частини дороги.


В результаті ДТП двоє потерпілих загинули, одного з тілесними ушкодженнями ушпиталили до Маловисківської центральної районної лікарні.


Наразі військовослужбовця-водія заарештовано, з’ясовуються усі обставини пригоди, вирішується питання про призначення необхідних експертиз.


Крім того, готується повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено
обвинувальним вироком суду.

Теги: ДТП,Військова Прокуратура,військовослужбовець,загинули,потерпілі,Кіровоград

© 2020 ternopol-inform

Мої відео