Тернопіль Інформ

Бог дав - Бог взяв: крадія, який виніс із храму золоті прикраси, засудили майже на шість років

Бог дав - Бог взяв: крадія, який виніс із храму золоті прикраси, засудили майже на шість років
56289 ПЕРЕГЛЯДІВ
П’ять років та шість місяців – такий термін ув’язнення отримав злочинець, який з храму Всіх Святих Землі Волинської викрав гроші та ювелірні прикраси майже на 40 тисяч гривень.


Дана інформація стала відома з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.


Хоча спершу прокуратора оцінювала вартість викраденого в 47 тисяч гривень, проте у судовому вироку зазначена менша сума – 38 тисяч 297 гривень.


Інцидент у храмі стався в лютому цього року. Зокрема, раніше підсудний виніс із храму 17 тисяч гривень та не погребував золотими і срібними кільцями, ланцюжками та хрестиками.


Та не лише однією крадіжкою грішний.


Крім тих “дарів Божих”, що злочинець самостійно взяв у храмі, він скоїв ще дві крадіжки. Так наприкінець січня він поцупив планшет з магазину побутової техніки “Ельдорадо”, а в липні вкрав велосипед з під'їзду багатоповерхового будинку.


Під час судового процесу зловмисник заперечив суму викраденого майна з храму, проте підтвердив скоєння крадіжок планшета і велосипеда.
Можливо, Бог і пробачить, але суд, зважаючи на всі обставини, призначив злочинцю покарання у виді позбавлення волі на п’ять років та шість місяців.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео