Тернопіль Інформ

Перший етап "Ліги Ветеранів": змагання з каякінгу

Перший етап "Ліги Ветеранів": змагання з каякінгу
85479 ПЕРЕГЛЯДІВ
Попри карантинну історію цього року, відбудеться старт щорічних традиційних змагань серед учасників бойових дій – «Ліга Ветеранів».

Незабаром, вже у неділю,
 30 серпня, стартує перший етап – каякінг! У цьому видовищному спортивному дійстві виступатимуть ветерани АТО/ООС, учасники бойових дій та члени їхніх сімей. А ще ці змагання – спосіб реабілітації після війни, нагода зустрітись з побратимами та друзями, водночас кинути виклик самому собі у боротьбі з водною стихією.

Формат змагань
 включає два запливи кваліфікації, за результатами яких кращі 8 екіпажів виходять до фіналу. Фінал проводитиметься одразу після завершення відбірного етапу, по завершенні вирішального запливу – церемонія нагородження переможців. 
Участь на безкоштовній основі приймають команди з 2 осіб (змагання на 2-місних каяках), утім, реєструватися можна і окремо – формування екіпажів відбуватиметься безпосередньо перед стартом. На початку проводитиметься інструктаж, тож змагання відкриті як для новачків, так і для фаворитів попередніх років.

«Вже третій рік поспіль через серію змагань з неолімпійських видів спорту ми популяризуємо активний образ життя серед ветеранів, створюємо платформу взаємопідтримки бійців та об'єднання їхніх родин, заохочуємо до занять спортом у колі побратимів. Це можливість для наших захисників випробувати свої сили та здобути чималу дозу здорового адреналіну, чого так не вистачає після повернення з війни», - розповідає координатор проекту Ольга Харькіна. 

Реєстрація учасників триває за посиланням https://forms.gle/8vvPJcKNhjYrMVeN6

Початок змагань о 10:00 за адресою м. Київ, Малоземельна, 13-Б, Каяк-Каное Центр/Славутич.

Для додаткових запитань тел. (097)514-04-27, [email protected] 

Захід відбудеться з ініціативи громадської організації «СУВІАТО» (Спілка Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО та бойових дій) як один із форматів соціальної адаптації українських захисників.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео