Тернопіль Інформ

Епідемія в українській армії

Епідемія в українській армії
25335 ПЕРЕГЛЯДІВ

З приходом COVID-19 ситуація в країні різко змінилася. Було оголошено карантин, а з ним і закриття всього: навчальних закладів, закладів дошкільної освіти, магазинів, кіно, театрів, музеїв тощо. Мільйони сімей залишились вдома на самоізоляції. А всі ті кого не оминув вірус – лікуються. Але армія не може зачинити себе на карантин, тож вірус не оминув і її. Звісно, МОЗ уважно слідкує за ситуацією Збройних сил.
Станом на 24 липня 2020 року захворіли 147 осіб. З них 17 лише за минулу добу. Вже з 10 серпня кількість хворих зросла до 305, без нових випадків коронавірусу за 9 серпня.
Епідемія розростається досить швидко, як повідомляє Командування медичних сил ЗСУ у Фейсбук: "Станом на 17 серпня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіють 427 осіб. За минулу добу зареєстровано 3 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19"
Також МОЗ запевнили, що уважно слідкуватимуть за станом військовослужбовців, та регулярно проводитимуть моніторинг захворювань.
Загалом за час пандемії одужали 772 армійці, хвороба забрала життя – 6.
На ізоляції перебувають 737 осіб.
Наразі стан пацієнтів – задовільний.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Збройні Сили України,коронавірус
Автор: News Ukraine

© 2020 ternopol-inform

Мої відео