Тернопіль Інформ

«Франція – приклад у сфері управління культурою»: зустріч Ткаченка та де Понсена

«Франція – приклад у сфері управління культурою»: зустріч Ткаченка та де Понсена
84800 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство культури та інформаційної політики України повідомляє: 16 липня 2020 року в Києві Олександр Ткаченко зустрівся з Послом Французької Республіки в Україні Етьєном де Понсеном. Міністр та гість розглянули питання співпраці між державами в культурній сфері та поглиблення партнерства.

“Франція є яскравим прикладом у сфері управління культурою для України. Ми дуже цінуємо обмін досвідом та постійний діалог з французькою стороною”, – зауважив Олександр Ткаченко.
Голова Міністерства культури також висловив подяку де Понсену за співпрацю та великий внесок Франції в питанні мирного врегулювання ситуації на Сході і за підтримку авторитету та стану України на міжнародній арені.
Представник французької сторони в свою чергу підкреслив та оцінив ініціативу про ставку ПДВ 7% для сфери культури. Це було встановлено у Верховній Раді президентським законопроектом №3851.
На заході також була присутня радниця Посольства Франції у сфері культури та співробітництва Наталі Берас, яка ще є директором Французького інституту в Україні. Вона висловила підтримку ідеї більш значущої співпраці двох країн.


Теги: Інформаційне агентство

© 2020 ternopol-inform

Мої відео