Тернопіль Інформ

Укрзалізниця підготувала спецприміщення на вокзалах для ізоляції хворих

Укрзалізниця підготувала спецприміщення на вокзалах для ізоляції хворих
33208 ПЕРЕГЛЯДІВ

На 19 залізничних станціях облаштовані медичні пункти, обладнані необхідним устаткуванням та протиепідемічним майном. Вони розраховані на випадок виявлення хворих із симптомами респіраторних захворювань з метою перевірки підозри на коронавірус. Про це повідомляє пресслужба Кабміну на офіційному сайті Уряду.

За словами міністра інфраструктури, щоб контролювати стан здоров’я громадян, які прибувають до України з країн, де зафіксовані випадки COVID-19, проводиться температурний скринінг в аеропортах та на всіх пунктах пропуску. А Укрзалізниця підготувала засоби індивідуального захисту та спеціальні приміщення на вокзалах для профілактики завезення та поширення коронавірусу.

Медичні пункти, пристосовані для тимчасової ізоляції хворих, облаштовані на 19 вокзалах: Київ-Пасажирський, Чоп, Хмельницький, Івано-Франківськ, Коломия, Суми, Херсон, Ужгород, Львів, Полтава-Південна, Вінниця, Жмеринка, Козятин, Миколаїв, Чернівці, Харків, Одеса, Дніпро, станція ім. Т.Шевченка. Ще на 5 вокзалах підготовлені приміщення для тимчасової ізоляції осіб із симптомами респіраторних захворювань: Запоріжжя-1, Рівне, Тернопіль, Фастів, Біла Церква.

До того ж, залізниця придбала 10 тисяч респіраторів, 12 тисяч оглядових рукавичок, понад тисячу захисних окулярів. Замовила партію антисептику для рук, дезінфекційних засобів та захисних халатів.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео