Тернопіль Інформ

Російське вторгнення в Україну : Дайджест новин за ніч

Російське вторгнення в Україну : Дайджест новин за ніч
367285 ПЕРЕГЛЯДІВ

⚡️Дайджест новин за ніч:

▪️ Звання Героя України присвоєно майору Кукурбі Олександру Васильовичу, начальнику розвідки штабу 299-ї бригади тактичної авіації ЗСУ. Завдяки його сміливим діям знищено десятки одиниць ворожої техніки й сотні окупантів.

▪️Головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко повідомив, що за штатом на російському крейсері «москва» мають бути дві ядерні боєголовки до крилатих ракет. Визначення того, де вони зараз, де були під час вибуху - у компетенції РБ ООН, МАГАТЕ.

▪️російські окупанти зруйнували у Маріуполі 95% будівель, а десятки тисяч жителів депортували до рф,  заявив президент Володимир Зеленський.

▪️ «Голгофа ХХІ сторіччя» - так описав побачене в Ірпені, Бучі та Бородянці спікер Сенату Польщі Томаш Гродський під час відвідин Київщини разом із представниками сенатів інших країн. 

▪️Через війну росії проти України, власникам малого та середнього бізнесу довелося скоротити майже третину персоналу. Ще третина була відправлена у вимушену відпустку. Про це йдеться у результатах дослідження 4-ої хвилі Advanter Group.

▪️Голова РНБО Олексій Данілов в інтерв’ю BBC повідомив, що росія мала намір напасти на Україну ще 22 лютого, і її головною метою було фізичне усунення президента Володимира Зеленського.

▪️Верховна Рада підтримала запровадження кримінальної відповідальності до 12 років в'язниці за допомогу державі-агресору з пропозиціями Президента України.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2020 ternopol-inform

Мої відео