Тернопіль Інформ

Фальшиве мінування школи на Дніпропетровщині

Фальшиве мінування школи на Дніпропетровщині
170102 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 23 лютого, близько 8:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що в шкільному туалеті одного з навчальних закладів міста Каменського виявлено підозрілий предмет. За детальним описом та характеристикою невідомого предмета, з’явилися підозри, що це вибуховий пристрій, про що було попереджено керівництво навчального закладу.

Відразу ж після повідомлення, на місце події прибули поліцейські, вибухотехніки, кінологи та інші екстрені служби. Зі школи миттєво евакуювали учнів та працівників, щоб, у разі підтвердження наявності небезпечного пристрою, уникнути жертв.

За результатами попереднього огляду предмет виявився макетом саморобного вибухового пристрою. Вибухівки чи інших небезпек в ньому не було, але причин появи цього предмету в туалеті школи поки не відомо. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу, що відоме як хуліганство.

Поліція попереджає та застерігає, щоб у разі виявлення підозрілих предметів потрібно негайно повідомляти поліцію та рятувальників і не чіпати цікаву знахідку власноруч. Не намагайтеся самостійно оглянути знайдений предмет і підійти до нього, адже це може нести за собою фатальні наслідки.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео