Тернопіль Інформ

Палаючі будинки у передмісті Одеси

Палаючі будинки у передмісті Одеси
186241 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вночі, 21 січня у селі Лиманка, що у передмісті Одеської області, спалахнули будинки. Про подію відразу ж було повідомлено у Державній службі з надзвичайних ситуацій. На щастя, два будинки буле нежилими, тому постраждалих від пекельного полум’я не було.

Пожежні служби прибули на місце подій відразу ж після повідомлення. Як виявилося, полум'я охопило понад 1200 м² оточення, що ускладнило можливість швидко побороти вогонь.

У зв’язку зі швидкими поривами вітру існувала загроза розповсюдження вогню на сусідні будівлі, що могло призвести до появи жертв. За даними рятувальних служб, пожежу було помічено приблизно о 04:36. Протистояння тривало понад три з половиною години, через не сприятливі погодні умови.

До ситуації віднеслися в край серйозно, тому виклик було відпрацьовано, як дуже важливий. На місце події було відправлено 40 рятувальників та 10 пожежних машин.

Дві споруди, що й стали епіцентром займання, на момент загорання, знаходилися в стадії будівництва, але, точні причини займання, й досі не відомі. Постраждалих від пожежі не має, але власники згорілих будинків і досі підраховують збитки.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео