Тернопіль Інформ

ПНПУ імені В. Г. Короленка та Інститут педагогіки НАПН України підписали Меморандум про співпрацю

ПНПУ імені В. Г. Короленка та Інститут педагогіки НАПН України підписали Меморандум про співпрацю
378067 ПЕРЕГЛЯДІВ

 16 вересня 2022 р. під час розширеного засідання Наглядової ради ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Марина Гриньова і директор Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України Олег Топузов підписали Меморандум про співпрацю.

         Своїми підписами сторони закріпили домовленість про об’єднання зусиль у провадженні науково-дослідної, навчально-методичної діяльності та виховної роботи. Заклади будуь обмінюватися досвідом, упроваджувати інноваційні технології навчання й виховання та популяризувати освітні програми і послуги Інституту та Університету.

Поважні установи будуть разом організовувати і проводити спільні наукові заходи, конференції, симпозіуми й семінари, створюватимуть умови для проходження навчальних і виробничих практик студентами й підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, інформуватимуть про важливі події в науковій, освітній і навчально-виховній роботі. Окремо обговорили можливості залучення до сфери науки та освіти талановитої молоді і створення умов для підвищення престижу наукової та науково-освітньої діяльності

Директор Інституту педагогіки НАПН України Олег Топузов відзначив що підписання Меморандуму про співпрацю є важливим кроком для кращої реалізації потенціалу молодих педагогів-теоретиків і педагогів-практиків, та окреслив розлогі перспективи співпраці у популяризації педагогіки як науки.

Ректорка Полтавського педагогічного Марина Гриньова запевнила, що університет докладатиме зусиль, щоб кожна позиція документа про співпрацю була дієвою, і наголосила, що співпраця з Інститутом педагогіки НАПН України важлива як для закладу освіти в цілому, так і для кожного здобувача освіти, науково-педагогічного працівника.

Під час підписання Меморандуму очільники освітніх установ наголосили, що перелік напрямів співпраці не регламентуватиметься виключно цим документом, і домовилися розширювати форми взаємодії та вживати необхідних заходів для забезпечення ефективності й розвитку встановлених ділових зв’язків.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео