Тернопіль Інформ

У столиці відбулася прем'єра художнього фільму під назвою "Я, «Побєда» і Берлін"

У столиці відбулася прем'єра художнього фільму під назвою "Я, «Побєда» і Берлін"
306427 ПЕРЕГЛЯДІВ

У столиці відбулася прем'єра художнього фільму під назвою "Я, «Побєда» і Берлін", знятого за мотивами однойменної повісті відомого українського співака, поета письменника, телеведучого і лідера гурту «Скрябін» - Андрія Кузьменка (відомого як Кузьма Скрябін). Про це повідомляє Державне агентство з питань кіно через свій офіційний аккаунт у соціальній мережі Facebook.

"Прем'єра зібрала велику кількість представників преси, команду та акторів фільму, а також численних зіркових гостей. Під час презентації фільму були присутні актори Іван Бліндар та Марія Стопник, а також продюсери кінострічки Олексій Терентьєв, Ольга Пантелеймонова, Юрій Артеменко та представники Благодійного фонду імені Кузьми Скрябіна", - йдеться у повідомленні.

У списку гостей також були українські зірки, телеведучі, друзі, а також гурт "СКРЯБІН" та родина Андрія Кузьменка - дружина Світлана та донька Барбара.

Особливою цікавинкою заходу стали виступи кількох відомих музикантів, які брали участь у створенні саундтреку до фільму, серед яких Wellboy, Женя Галич, гурт O.TORVALD, ТНМК, Тіна Кароль, "Антитіла" та панк-гурт STRINGY.

Сюжет фільму розповідає про звичайного хлопця і музиканта початківця Кузьму, який за три дні до концерту вирушає разом зі своїм другом Бардом до Берліна на старій машині "Побєда". Він прагне обміняти цю раритетну автівку на довгоочікуваний "Мерседес" у відомого колекціонера. Кузьма пообіцяв своїй дівчині Барбарі повернутися додому на крутому авто, а також встигнути на виступ з гуртом. Однак з перших хвилин подорожі все йде не за планом.

Фільм був вироблений компанією UPHub за підтримки Державного агентства України з питань кіно та компанії Golden Tile. Дистриб'ютором кінострічки виступає компанія B&H Film Distribution Company. Зазначено, що художній фільм "Я, «Побєда» і Берлін" вийшов у прокат 14 березня.

 

© 2020 ternopol-inform

Мої відео