Тернопіль Інформ

Змагання з баскетболу імені Г. Шаповалова!

Змагання з баскетболу імені Г. Шаповалова!
13867 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Новомосковську планують провести турнір з баскетболу, який хочуть присвятити воїнові-афганцю. Він триватиме з 19 по 21 лютого. Взяти участь зможуть всі охочі юнаки 2006-2007 років народження. Проводитимуть їх за адресою вул. Шевченка, 8а, спортивна зала ДЮСШ. Про це розповіла пресслужба міської ради.

Подати заявки на участь вже встигли команди із Верхньодніпровська, Зеленодольська, Бахмута, Павлограда, Краснограда та Тернівки. Проте взяти в ньому участь можуть усі. Тож якщо ви прагнете показати себе та пограти із сильними суперниками, то ми раді будемо вас привітати на Дніпровщині. Якщо ви прагнете підтвердити заявку на участь, то зв’яжіться з організаторами за електронною поштою: sportzal46@)ukr.net, а також за телефонами: 093-63-502-15 та 067-183-01-42 (головний суддя І.Кобець).

Звісно, організатори пам’ятають про те, що в нас досі триває пандемія COVID-19. Тож аби ані спортсмени, ані їхня група підтримки не заразились, глядачів до зали пускати не будуть. Про те, хто переміг та як тривали змагання, ви зможете дізнатись із наших новин. Тож чекайте на анонсування переможців.

Організатори розуміють тих, хто хоче прийти та підтримати своїх фаворитів. Проте вони не можуть допустити й того, щоб наступного дня всі діти захворіли. Перед змаганнями учасники обов’язково пройдуть медичний огляд, тож ніхто нікого не зможе заразити. Якщо учасників буде надто багато, то судді можуть розбити змагання ще на кілька діб. Але скоріше за все вони зроблять таку саму систему, як і цього року зробили в молодіжній Лізі з футболу. Учасники гратимуть одразу на виліт. Звісно, це трохи змінить порядок, проте це гарантуватиме те, що діти не будуть проводити багато часу в одному приміщенні. А це означатиме, що вони поїдуть додому цілими та неушкодженими.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео