Тернопіль Інформ

Перша перемога “гірників” у 2021 році! Вітаємо наших чемпіонів!

Перша перемога “гірників” у 2021 році! Вітаємо наших чемпіонів!
102364 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 26 січня, наші “гірники” отримали свою першу перемогу. Донецький Шахтар під час матчу зміг обіграти Клуб “Сілекс” з Північної Македонії. Вони провели свою гру із рахунком 3:1.

Після завершення першого тайму наші гравці помітно відставали від своїх суперників. На останніх хвилинах в наші ворота прилетів м’яч від Деяна Тантуровські. Це значно вдарило по настрою гравців. Проте після перерви вони зібрались та показали прекрасні результати. Спочатку “гірники” зрівняли рахунок.
На 55 хвилині Алан Патрік забив перший раз у ворота суперника. Так, не збавляючи темпу, “Шахтар” почав вести гру. Через 10 хвилин після попереднього голу, Віктор Корнієнко відправив туди ще один м’яч. І одразу за товаришем по команді, через 4 хвилини у ворота суперника влучив Тарас Степаненко. А під час додаткових хвилин “Шахтар” встиг забити ще один м’яч до воріт суперника. Цього разу відзначився вже Додо. Тому можна сказати, що цей матч поклав прекрасний початок до відкриття футбольного сезону Українського клубу. Вболівальники у захваті від того, що нині відбувається зі складом команди та їхніми перемогами.

Голи під час матчу: Алан Патрік, 55, Корнієнко, 65, Степаненко, 69, Додо, 90+1 – Тантуровскі, 42.

А ми нагадуємо, що гірники вже кілька тижнів проводять збори, аби цього року увійти до однієї четвертої ліги Європи. Минулого року вони показали досить високі результати. В них був лише один програш, проте розгромний. Їх розбили із рахунком 10:0. Тож цього року спортсмени прагнуть показати себе на всі сто відсотків. Але все частіше кажуть про те, що скоро в команді стане на один талант менше, адже зі складу піде Коваленко. Кого куплять на його місце, поки невідомо, проте розповідають, що “Шахтар” вже вів переговори з багатьма іноземними клубами. Будемо чекати цьогорічних виступів команди під час Ліги Європи. Зичимо їм лише перемог!



© 2020 ternopol-inform

Мої відео