Тернопіль Інформ

Новий тренер Збірної України з футболу!

Новий тренер Збірної України з футболу!
165055 ПЕРЕГЛЯДІВ

З появою нового тренера Збірної України з футболу, ми почали показувати високі результати під час ігор. Минулого року на рахунку нашої збірної була велика кількість виграних матчів і лише один, який ми так і не змогли зіграти, проте, можливо, він таки чекатиме на нас цього року. Андрій Шевченко чудово справляється зі своїми обов’язками тренера. Та от надійного помічника, який міг би слідкувати за набором нових гравців до команди, йому не вистачало.

Сьогодні на сторінці УАФ фанати футболу побачили цікаву новину. Наша Збірна підписала контракт із новим тренером. Тепер 32-річний Луїджі Ночентіні буде виконувати обов’язки тренера Збірної України з футболу. Його основна спеціалізація – тактико-технічна аналітика футболу. Він аналізує всі матчі, результати тренувань, гравців, їхні навички та потенціал. Завдяки цим даним і відбувається підбір гравців, яких запрошують до команди. Перш ніж хтось отримає запрошення тренери обов’язково аналізують характер його гри й те, чи зможе він зігратись із командою. Саме ці обов’язки тепер забере на себе італієць.

Як розповіла УАФ, раніше Луїджі Ночентіні працював у багатьох європейських командах. Він був асистентом Емполі та Наполі, потім працював із мадридським Реалом. А минулого року був у складі “Дніпра-1”. Тепер він працюватиме зі Збірною України з футболу. Він спостерігатиме за всіма гравцями з України, дивитиметься на їхній прогрес та визначатиме, кого саме запросять до збірної наступним. Крім інформації про кандидатів, він також спостерігатиме і за молодіжними командами. Адже гравці із них дуже скоро зможуть стати гарними претендентами на учасників складу кращих команд України.

Тому ми сподіваємось, що Андрій Шевченко, який нещодавно увійшов в топ кращих тренерів 10-річчя і новоспечений аналітик зможуть вивести нашу збірну на новий рівень.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео