Тернопіль Інформ

Досить виносити сміття із домівки! Дніпропетровська веслувальна громада проти позачергового скликання ФКУ!

Досить виносити сміття із домівки! Дніпропетровська веслувальна громада проти позачергового скликання ФКУ!
120679 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно до Дніпровської громади, яка відповідає за каное та веслування надійшов лист. В ньому зазначалося, що необхідно провести позачергове скликання Федерації каное України. Адже наразі стало відомо, що хтось поскаржився на незрозумілі витрати та всілякі позазаконні методи, які використовують в різних областях. Ці звинувачення не мають жодних підстав, а скоріше виглядають, як розповіді ображеної дитини, вважають в Дніпровській організації. Вони не бачать жодного сенсу у проведенні позачергового скликання. Тому виступають проти ідеї зборів у Тернополі.

Невже дорослі люди не зможуть обговорити це питання мирно, дивуються у Дніпрі. Навіщо виносити сміття із домівки, якщо лише вам не потрібен скандал? В телефонному режимі вони поспілкувалися з основним центром. Дніпряни наголошують, що немає жодного сенсу піддаватись на такі безглузді провокації. Тим паче, що більшість з них є просто вигадками чиєїсь уяви. Немає жодних підстав для скликання зборів у такі часи, адже ані локдаун, ані карантин ще ніхто не скасовував, тоді навіщо робити всі ці безглузді заяви?

На думку Миколи Михайловича, відповісти на ці безглузді здогадки буде усе одно, що підняти білий прапор та сказати, що ті, хто намагаються саботувати їхню федерацію праві. Найкращим рішенням у цій ситуації буде просто продовжувати працювати на результат, як це робили раніше. Якщо після кожного разу, коли комусь спаде на думку спровокувати інших на потрібні йому дії, ми будем поводитись так, наче в чомусь винні, це призведе не до покращення стану у цьому виді спорту, а для погіршення. Якщо в когось є свої власні докази, в нас є поліція та міністерство спорту. Вони постійно перевіряють всі заклади. Завжди можна звернутись до них. А ті своєю чергою все перевірять. А скликати з’їзд, усе одно, що гаяти час просто так!

© 2020 ternopol-inform

Мої відео