Тернопіль Інформ

Хто буде виступати на ринзі у 2021 році, і чиї бої з захопленням спостерігатиме вся країна?

Хто буде виступати на ринзі у 2021 році, і чиї бої з захопленням спостерігатиме вся країна?
187629 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулого року українці хоча і демонстрували непогані результати, проте багато турнірів ми все ж таки програли, що не дуже добре відбилось на кар’єрі спортсменів. Проте той, хто не падає, той не літає. Тож цього року попри те, що з боксу пішов Олександр Гвоздика, ми чекатимемо на неймовірні бої від деяких спортсменів.

Арнольд Хегай. У 2020, як і більшість наших спортсменів, він не хапав зірок з неба. На його рахунку не мала кількість програшів. Та на думку спортивних експертів, тому є логічне пояснення. Напередодні змагань в Арнольда змінився тренер, через що і часу на підготовку спортсмена не було. Тож цього року він із завзяттям виходитиме на ринг, і за прогнозами аналітиків претендує на досить непогані бої.

Петро Іванов. Цей 24-річний спортсмен не хапає зірок з неба, проте вже протягом чотирьох років, він показує стабільні результати. Розпочавши кар’єру перемогою на кубку серед молоді, він вже 4 роки перемагає етап за етапом. Так, наразі він далеко не в топ-10, але якщо так триватиме, то цього року ми побачимо його у топ-15.

Іван Редкач. Він просто гіпнотизує своєю поведінкою. Його бої це неймовірне видовище. І хоча він і не знаходиться серед топу найкращих боксерів, йому все одно дозволяють виходити на ринг із найкращими. Тож цього року ми чекаємо на високі показники від спортсмена.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео